Πώς στέλνω αναθέσεις στους μαθητές μου;

Για να αξιοποιήσετε το σύστημα LMS του Publior App και να στέλνετε αναθέσεις

1. Διασυνδεθείτε με τους μαθητές σας.
2. Εντάξτε τους σε τμήματα και μαθήματα που θα δημιουργήσετε.
3. Στείλτε αναθέσεις.

Τρόποι διασύνδεσης με μαθητή

Α. Δώστε στον μαθητή σας το όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε στο Publior App. Βρείτε το όνομα χρήστη στις ρυθμίσεις > το προφίλ μου : όνομα χρήστη
Ο μαθητής που έχει ήδη δικό του δωρεάν λογαριασμό και έχει αγοράσει το ίδιο βιβλίο με σας, θα σας κάνει μέσω του βιβλίου του αίτημα διασύνδεσης, το οποίο πρέπει να αποδεχτείτε.

Β. Δώστε στον μαθητή σας τον κλειδάριθμο του σχολείου σας στο Publior App. Βρείτε τον κλειδάριθμο στις ρυθμίσεις > ο λογαριασμός μου : κλειδάριθμος
Ο μαθητής που έχει ήδη δικό του δωρεάν λογαριασμό, θα σας κάνει σχετικό αίτημα διασύνδεσης, το οποίο πρέπει να αποδεχτείτε.

Γ. Αν έχετε ως εκπαιδευτικός PremiumT ή PremiumIn λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμούς μαθητών. Βρείτε τη διαχείριση λογαριασμών στις ρυθμίσεις > ο λογαριασμός μου : δημιουργία λογαριασμών
Δώστε στους μαθητές σας τα στοιχεία των λογαριασμών που δημιουργήσατε για αυτούς.
Βρείτε τη διαχείριση θέσεων στις ρυθμίσεις λογαριασμού > ο λογαριασμός μου : διαχείριση θέσεων. Σύρετε από τη δεξιά προς την αριστερή στήλη τους διαθέσιμους λογαριασμούς για να τους τοποθετήσετε σε ελεύθερες θέσεις. Οι τοποθετημένοι σε ελεύθερες θέσεις μαθητές μπορούν να λαμβάνουν εργασίες από τα δικά σας Τετράδια.

Δημιουργία Τμημάτων και μαθημάτων

• Πατήστε το εικονίδιο του οργανογράμματος στο επάνω δεξί μενού της κεντρικής οθόνης. Θα βρείτε ήδη ένα βασικό νήμα μίας εκπαιδευτικής δομής με το όνομα του σχολείου, μία τάξη και ένα τμήμα.
• Κάντε δεξί κλικ πάνω στο τμήμα, πατήστε Διαχείριση Μαθητών και προσθέστε μαθητές.
• Κάντε δεξί κλικ πάνω στο τμήμα, πατήστε Νέο Μάθημα και προσθέστε μάθημα.
• Κάντε δεξί κλικ πάνω στο μάθημα, πατήστε Διαχείριση βιβλίων και προσθέτετε βιβλία.

Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα επίπεδα τάξεων, τμήματα και μαθήματα επιθυμείτε.

Σημείωση: Στον PremiumIN λογαριασμό η παραπάνω διαδικασία γίνεται από τον Διευθυντή της εκπαιδευτικής δομής. Ο Διευθυντής κατανέμει σε κάθε μάθημα βιβλία, καθηγητή ή και προαιρετικά συντονιστή μαθήματος. Ο συντονιστής μαθήματος μπορεί να κατανέμει βιβλία στα Μαθήματα.

Αναθέσεις

• Εισέρχεστε στο μάθημα είτε α) από το κουμπί Είσοδος κάθε μαθήματος στο οργανόγραμμα είτε β) από το ράφι Μαθήματα της κεντρικής σας οθόνης, πατώντας το εικονίδιο εισόδου στην καρτέλα κάθε μαθήματος.

• Πατήστε το εικονίδιο των μαθητών στο βιβλίο που διδάσκετε στο μάθημα.

• Επιλέξτε έναν ή όλους τους μαθητές και πατήστε τον μπλε φάκελο  για αποστολή ανάθεσης. Γράψτε τυχόν οδηγίες για τους μαθητές, επιλέξτε ασκήσεις και πατήστε Οκ για αποστολή. Από το ίδιο σημείο έχετε πρόσβαση στα στατιστικά των μαθητών σας.

Σημείωση: Στα Μαθήματα μπορείτε να εντάσσετε και δικά σας περιεχόμενα (Τετράδια), εφόσον έχετε λογαριασμό PremiumΤ ή PremiumIN. Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας μπορείτε επίσης να διαχειρίζεστε ποιος λογαριασμός μαθητή μπορεί να δέχεται αναθέσεις από τα Τετράδια σας. Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, όταν έχετε περισσότερους μαθητές διασυνδεδεμένους (πχ. μέσω αγορασμένων βιβλίων, κωδικών σχολείου κλπ.) από τον αριθμό των θέσεων θρανίων που έχετε αγοράσει. Στον δωρεάν λογαριασμό, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ένα (1) δικό σας Τετράδιο, σάς παρέχεται μία θέση/θρανίο για να εντάξετε σε αυτή έναν (1) διασυνδεδεμένο μαθητή σας. Στον δωρεάν λογαριασμό ισχύουν επίσης περιορισμοί στη συχνότητα και τον όγκο των αποστολών.